opc_loader

Cookiemelding

Vantende.nl maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Ik begrijp het" gaat u akkoord. Via deze melding willen wij benadrukken goed om te gaan met uw persoonsgegevens, en deze nooit door te spelen aan derden. Voor meer informatie zie onze voorwaarden.

Achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland verzendkosten onder €20,-  €5,99 en onder €50,-  €3,99 Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd

Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Bestek

Tafelen bij van ’t Ende

Zowel in onze webshop als winkel in Den Ham vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan spullen voor in uw keuken. U vindt bij ons alles wat u nodig hebt om de perfecte maaltijd op tafel te zetten, van snelkookpannen van het hoogstaande merk Lagostina tot luxe servies- en besteksets. Naast pannen van zeer hoogstaande merken als Lagostina en Demeyere kunt u bij ons ook terecht voor pannen in andere prijsklassen. Naast snelkookpannen en steelpannen koopt u bij ons ook pannenkoekenpannen, aspergepannen, hapjespannen, braadpannen, stoompannen, enzovoort.

Bestek bij van ‘t Ende

In zowel onze winkel als webshop kunt u terecht voor bestek van diverse hoogstaande merken. Naast los bestek verkopen wij ook cassettes en andere sets met bestek, voor ieder wat wils dus. Bovendien, vindt u bij ons messen, vorken en lepels in een zeer uiteenlopende prijsklasse. Wij verkopen merken als Keltum, Sola, Gero en Yong, maar ook Excellent Houseware, Silit en Rosti Mepal.

BK bestek

Het bestek van BK Cookware is geliefd door velen, omdat deze door haar klassieke, maar toch moderne stijl op vele tafels past. Van het merk BK verkopen wij bij van ’t Ende vier verschillende series, namelijk Gouwe, Waal, Vliet en Zaan, allemaal in een 18/10 chroom nikkelstaal uitvoering. Deze BK sets verkopen wij tegen een scherpe prijs en zowel in sets als los, handig voor als u een vork, mes of lepel mist en niet een compleet nieuwe set wilt kopen.

Keltum verzilverde besteksets

Naast besteksets in de 18/10 chroom nikkelstaal verhouding koopt u bij van ’t Ende ook verzilverde besteksets, bijvoorbeeld van het merk Keltum. In de categorie verzilverde besteksets verkopen wij de serie ‘Haags Lofje’ van Keltum. Het bestek uit deze serie staat bekend om haar klassieke, ronde vormen en de elegante gelaagde brug in het mes. Haags Lofje van Keltum is gemaakt van hoogwaardig edelstaal en verzilverd op basis 100.

Bestel uw nieuwe bestekset bij van ’t Ende
  • Breed assortiment aan keukenbenodigdheden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service