opc_loader
i.v.m. drukte door de omstandigheden met betrekking tot het coronavirus, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 4
€ 50
Merken

Springvormen in verschillende kwaliteitsklasses

van 't Ende heeft springvormen in verschillende prijs- en kwaliteitsklasses, ons reguliere assortiment bestaat uit springvormen van Patisse Profi. De serie La Forme van Kaiser is onze betere en hoogste kwaliteitsklasse die wij u kunnen bieden. Voor een verdere uitleg over de verschillen tussen de verschillende series springvormen ziet u de onderzijde van deze pagina.

Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 35 (van de 35 artikelen). Resultaat:1

Patisse Profi

Patisse Profi is de reguliere serie van van 't Ende, en is een ouderwets deglijke springvorm voor een aantrekkelijke prijs. Bij deze serie springvormen raden wij u aan alvorens gebruik de vorm in te vetten met olijfolie, en dit 5 minuten in te laten bakken in de oven, dit versterkt de antikleeflaag van de springvorm. Wij raden het u ten zeerste af om in de vorm te gaan snijden, om beschadigingen aan de antikleeflaag te voorkomen, en te kunnen waarborgen dat het baksel niet aan de vorm blijft kleven nadat deze is ingevet.

Kaiser La Forme

De serie Kaiser La Forme is zeer goede kwaliteit en is gemaakt van geëmailleerd plaatstaal wat als voordeel heeft dat u gewoon in de vorm kunt snijden zonder bang te zijn deze te beschadigen. De emaille binnenlaag kunt u invetten met boter of olie alvorens u gaat bakken en vervolgens het baksel in de springvorm doen, door de boter of olie voorkomt u dat het baksel wanneer het eenmaal klaar is aan de vorm blijft kleven.