opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 1
€ 119
Merken

Waterverdampingsbakjes bij van 't Ende

Een waterverdamper is een uitkomst wanneer de lucht in uw huis droog is. Droge lucht in uw huis ontstaat wanneer het buiten kouder wordt en u uw verwarming binnen vaker aan heeft staan. Een waterverdampingsbakje (verwarmingsbakje)  hangt u aan uw radiator, door de warmte verdampt het water sneller wat de luchtvochtigheid ten goede komt. Bij van 't Ende vindt u een ruim aanbod aan luchtbevochtigers van diverse merken als Metrox en Wenko. Naast waterverdampers koopt u in onze webshop ook bijbehorende vochtopnemende vliezen voor uw verdamper.

Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 19 (van de 19 artikelen). Resultaat:1

Verschillende materialen

Bij van 't Ende kunt u zowel online als in onze winkel in Den Ham terecht voor luchtbevochtigers en vochtopnemende vliezen, deze zorgen voor een nog betere luchtbevochtiging van uw huiskamer. Wij verkopen luchtbevochtigers van zowel aardewerk als kunststof, met of zonder motief. Bovendien, koopt u bij ons luchtbevochtigers van RVS. Neem een kijkje in onze webshop voor de mogelijkheden.

Metrox

Naast luchtbevochtigers van het merk Excellent Houseware met motiefjes, verkopen wij ook waterverdampers van kunststof. De kunststof waterverdampers kunt u gebruiken met bijbehorend vochtopnemend vlies, deze zorgt ervoor dat de lucht in uw huis nog beter bevochtigd wordt. Deze waterverdampers zijn van het merk Metrox, voorheen beter bekend als Benta. De kwaliteit van de waterverdampers is echter nog altijd hetzelfde gebleven. Bovendien, zijn de vochtopnemende vliezen los bij te bestellen. De Metrox luchtbevochtigers zijn te verkrijgen in diverse afmetingen, neem een kijkje in onze webshop of winkel voor de verschillende mogelijkheden.

Voor een prettig binnenklimaat

Een luchtbevochtiger is er voor gemaakt de lucht in uw huis te bevochtigen. Vooral in de herfst- en wintermaanden, wanneer de cv vaker brandt is de lucht vaak droger. Droge lucht kan uw ogen en luchtwegen irriteren, bovendien kunnen veel kamerplanten niet tegen droge lucht, een prettig binnenklimaat is dus belangrijk. Met de luchtbevochtigers van van 't Ende kunt u de luchtvochtigheid in uw huis bevorderen.

Uw waterverdamper koopt u bij van 't Ende
  • Ruim assortiment aan waterverdampers online bij van 't Ende
  • Bij van 't Ende vindt u ouderwetse service & kwaliteit