opc_loader
i.v.m. drukte door de omstandigheden met betrekking tot het coronavirus, is het mogelijk dat levering van uw order en beantwoording van vragen 2 à 3 dagen later plaatsvindt dan aangegeven!
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 0
€ 426
Merken

Uw bestekbak koopt u bij Van ’t Ende

Bent u opzoek naar een bestekbak of ladeverdeler om uw keukenla netjes te kunnen ordenen? Dan bent u bij Van ’t Ende aan het juiste adres. Het is natuurlijk erg onpraktisch om uw bestek en ander keukengerei los in uw keukenlade te bewaren. Een handige bestekbak van Van ’t Ende daarentegen zorgt ervoor dat uw lade voortaan opgeruimd is en u gemakkelijk kunt vinden wat u nodig bent. U vindt bij ons een ruim aanbod aan bestekbakken en ladeverdelers van verschillende materialen als hout, bamboe en kunststof. Ook verkopen wij extra grote en uitschuifbare bestekbakken, perfect en passend voor iedere keukenlade dus!

 

Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1

 

Duurzame materialen

In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod aan bestekbakken en ladeverdelers, zo is er altijd een verdeler te vinden die in uw lade past. Zo hebben wij bijvoorbeeld naast complete bestekbakken, ook nog praktische losse bakjes in verschillende maten, zodat u zelf kunt bepalen hoe u uw lade indeelt. Daarnaast vindt u bij Van ’t Ende een ruim aanbod aan bestekbakken van duurzame materialen, onder andere van bamboe.

 

Bestekbakken en ladeverdelers bestelt u bij Van ’t Ende

  • Ruime keuze aan bestekbakken en ladeverdelers
  • Bestel vandaag voor 14.00 uur en ontvang uw bestelling, mits op voorraad, morgen in huis
  • Moderne webshop, met ouderwetse service