opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 6
€ 30
Merken

Kunststof afvalbakken

Bij van 't Ende vindt u zowel in onze winkel als online een ruim aanbod aan vuilnisbakken. Wij verkopen onder meer de populaire Touch Bins van Brabantia en hippe retro afvalbakken van Wesco en Rixx. Bent u opzoek naar een afvalbak die iets minder in het oog springt? Dan is een kunststof afvalbak een goede keuze voor u. Ook voor afvalzakhouders, erg praktisch op de camping, bent u bij ons aan het juiste adres.
Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 36 (van de 36 artikelen). Resultaat:1

Rotho

De afvalbakken van Rotho kenmerken zich door hun slanke ontwerp, waardoor ze gemakkelijk in een keukenkastje of ergens onder of tussen passen. De kunststof afvalbakken van Rotho zijn bij van 't Ende verkrijgbaar in verschillende maten. Een Rotho kunststoffen afvalbak heeft u al in een 10 liter uitvoering, maar ook voor afvalbakken zo groot als 50 liter kunt u bij ons terecht. Het voordeel van een kunststof vuilnisemmer is dat ze door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen zijn. Bovendien zijn kunststof vuilnisbakken gemakkelijk te legen en te reinigen.

Andere merken

Het merk Allibert maakt al bijna een eeuw producten voor in en om uw huis. Bij van 't Ende koopt u onder meer kunststof vuilnisbakken van het merk. Vuilnisbakken van Allibert zijn te verkrijgen in de maten 10 liter, 25 liter en 50 liter. In onze webshop koopt u ook vuilnisbakken van het bekende merk Curver. Een kunststof vuilnisbak van Curver is licht in gewicht en gemakkelijk te reinigen. Een Curver kunststof vuilnisbak koopt u bij ons met een inhoud van 50 liter.

Vuilniszakhouders en Brabantia Sort & Go

Een kunststof vuilnisbak is een uitkomst voor gebruik in en om het huis, onder andere doordat de lichtgewicht afvalbakken gemakkelijk zijn te verplaatsen. Naast dat wij vuilnisbakken van kunststof in ons assortiment hebben, koopt u bij ons ook praktische vuilniszakhouders, deze zijn gemakkelijk mee te nemen en hierdoor zeer praktisch voor op de camping. Op zoek naar kunststof vuilnisbakjes met deksel en hengsel voor het gemakkelijk scheiden van afval, kijk dan eens naar de afvalemmers Brabantia Sort & Go bij van 't Ende.
Uw nieuwe afvalbak bestelt u bij van ‘t Ende
  • Breed assortiment aan kunststof vuilnisbakken van diverse merken
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service