opc_loader
Wegens coronabesmettingen binnen ons bedrijf, werken wij momenteel met een lage bezetting. Uw pakket zal later worden verstuurd dan aangegeven bij het plaatsen van de order en eventuele mails zullen later worden beantwoord dan u van ons gewent bent.
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 2
€ 10
Merken

Stofzuigerzakken bij van ‘t Ende

Online bij van 't Ende vindt u alles voor in en om uw huis, van schoonmaakspullen tot pannen en bestek van de mooiste merken. Ook voor het schoon en netjes houden van uw huis bent u bij ons aan het goede adres. In de categorie stofzuigen vindt u bij ons naast stofzuigers ook een ruim aanbod aan stofzuigerzakken geschikt voor stofzuigers van verschillende merken. Neem dus snel een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel voor het complete aanbod.
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Stofzuigerzakken Kleenair

In onze webshop en winkel koopt u stofzuigerzakken van het merk Kleenair tegen een zeer scherpe prijs. Het merk Kleenair maakt zich hard voor schone lucht binnenshuis. Om dit te bereiken hecht het merk veel waarde aan het maken van producten die een gezonde, stofvrije ruimte stimuleren. De stofzuigerzakken van Kleenair zijn verkrijgbaar voor verschillende types stofzuigers, gaan twee keer zo lang mee als andere stofzuigerzakken en zijn hygiënisch door het gebruik van microfiltratie, wat er voor zorgt dat zelfs de fijnste stofdeeltjes optimaal kunnen worden gefilterd.

Stofzuigerzakken Rowenta

Naast dat u bij ons terecht kunt voor stofzuigerzakken van het merk Kleenair, koopt u bij ons ook Rowenta stofzuigerzakken. Wij verkopen de zogenoemde Hygiene Optimal stofzuigerzakken van Rowenta, deze stofzuigerzakken zijn speciaal, omdat ze 99.99% van de microdeeltjes, dit zijn de allerfijnste stofdeeltjes in uw leefomgeving, zonder probleem opnemen. Een stofvrij huis gegarandeerd dus met de Rowenta Hygiene Optimal stofzuigerzakkken.

Stofzuigerverfrissers

Heeft u ook wel eens last van nare geurtjes vanuit uw stofzuiger? Dan kunnen stofzuigerverfrissers een uitkomst voor u bieden. Stofzuigerverfrissers koopt u bij ons in een set van 5 van het merk Kleenair. Deze verfrissers voor uw stofzuiger zijn bij ons te verkrijgen in de geur ‘Ocean' en zijn universeel te gebruiken. U gebruikt de verfrisser door het geurstaafje simpelweg op te zuigen, de verfrisser zal per direct de onaangename geurtjes in uw stofzuiger wegnemen.
Stofzuigerzakken bestelt u bij van ‘t Ende
  • Breed assortiment aan stofzuigers en stofzuigerbenodigdheden
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service