opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Bezorg en Behandelingkosten

Voor Nederland, België en Duitsland bedragen deze:

  • €0 t/m €10,-: €7,99
  • €10 t/m €20,-: €5,99
  • €20 t/m €60,-: €3,99
  • hoger dan €60,-: GRATIS

Wij streven er naar uw bestelling zo Vlug mogelijk te versturen.

Bezorgtijden:

Maandag voor 12.00 uur besteld > Dinsdag geleverd
Dinsdag voor 14.30 uur besteld > Woensdag geleverd.
Woensdag voor 14.30 uur besteld > Donderdag geleverd.
Donderdag voor 14.30 uur besteld > Vrijdag geleverd.
Vrijdag voor 14.30 uur besteld > Zaterdag geleverd
Zaterdag besteld > Dinsdag geleverd
Zondag besteld > Dinsdag geleverd


Informatie over levertijden

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren wanneer een product niet binnen de aangegeven termijn geleverd kan worden. U wordt per email op de hoogte gebracht.
 

Wat gebeurt er wanneer ik meerdere producten bestel met verschillende levertijden? Wij wachten tot de bestelling compleet is, zodat wij deze in één keer aan u kunnen verzenden. Wilt u een product liever eerder ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice: bel naar 0546-671444 of mail naar onze Klantenservice  klantenservice@vantende.nl
 

Track and Trace

Nadat uw order bij de transporteur is gescand ontvangt u automatisch een mail met Track and Trace code dit gebeurt in veel gevallen pas aan het begin van de avond. Op deze manier kunt u precies zien wat de status van uw bestelling is en waar het pakketje zich bevindt. 
 

Afwijkend afleveradres

Alle leveringen vinden plaats met PostNL Zij bezorgen uw bestelling overdag, of aan het begin van de avond op het door u aangegeven verzendadres. U kunt uw bestelling ook op uw werk, of op een Postkantoor-Postagentschap laten afleveren, dan weet u zeker dat u het snel ontvangt.