opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 2
€ 80
Merken
Voorraad

  Yong Amberes bestek

  Naast dat u bij ons bestek van de merken Sola en Keltum kunt kopen, kunt u bij ons ook terecht voor bestek uit de serie Yong Amberes. Yong Amberes kenmerkt zich door haar strakke design. Bij van 't Ende kunt u terecht voor verschillende stukken uit de bestek serie, onder meer sauslepels, sorbetlepels, steakmessen, tafelvorken en theelepels koopt u bij ons. Bovendien, verkopen wij onder meer tafelvorken en koffielepels in handige sets van 6. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel voor alle mogelijkheden.

  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 33 (van de 33 artikelen). Resultaat:1

  Hoogwaardig 18/10 edelstaal

  Het bestek uit de Yong Amberes serie heeft een luxe uitstraling doordat het bestek vervaardigd is uit hoogwaardig 18/10 edelstaal. Naast dat deze chroomstaal verhouding zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, zorgt deze verhouding er ook nog eens voor dat u uw Yong Amberes bestek gerust in de vaatwasmachine kunt reinigen.

  Minimalistische vormgeving

  Yong Amberes is in vele huishoudens geliefd en past ook op vele eettafels. Het feit dat Yong Amberes een populaire bestekserie is komt naast dat de kwaliteit van Amberes uitermate goed is mede door de minimalistische vormgeving van het servies. Bovendien, is het bestek Yong Amberes van duurzame kwaliteit en oogt het bestek zeer elegant en tijdloos.

  Los bestek en cassettes van andere merken

  In zowel onze winkel als webshop kunt u terecht voor bestek van diverse hoogstaande merken. Naast los bestek verkopen wij ook cassettes en andere sets met bestek, voor ieder wat wils dus. Bovendien, vindt u bij ons messen, vorken en lepels in een zeer uiteenlopende prijsklasse. Voor diverse andere kwalitatief hoogstaande cassettes kunt u een kijkje nemen naar de series van het merk Keltum. Bovendien is van de cassettes van Keltum bij van 't Ende ook los bestek te verkrijgen.

  Yong Amberes 18/10 bestek bestellen bij van 't Ende
  • Breed assortiment aan bestek bij van 't Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service