opc_loader
Retourgarantie

Uw artikel retour sturen? Klik hier voor meer informatie

Filters
€ 479
€ 2799
Merken
Aantal Delen
Aantal Personen
Bestekdeel
Model

Verzilverd bestek Keltum

Bent u opzoek naar een luxe bestekset van hoogstaande kwaliteit, dan is een verzilverde bestekset wellicht wat voor u. Bij van ’t Ende verkopen we de verzilverde bestekset Haags Lofje van het merk Keltum. Verzilverd bestek wordt gezien als een absolute toevoeging aan de keukentafel, omdat zilver door haar heldere kleur een chique uitstraling heeft. Bovendien, is verzilverd bestek een duurzame optie.
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

Haags Lofje

Met de serie Haags Lofje van Keltum haalt u een klassieke bestekcassette in huis. Door de rondingen in vork- en lepelstelen en de gelaagde brug in het mes brengt het bestek uit deze serie kwaliteit en historie naar uw eettafel. Haags Lofje is een verzilverd bestek, mede hieraan heeft de serie haar chique uitstraling te danken, en is bij ons verkrijgbaar zowel in cassettes als los. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel voor de mogelijkheden en besteksets van andere merken.

Verzilverde couverts van Keltum

Verzilverde couverts van Keltum kenmerken zich door een hoge kwaliteit en zijn hierdoor duurzaam. Verzilverde diendelen van Keltum, waaronder dus Haags Lofje, zijn verzilverd volgens de kwaliteitsnorm basis 100. Dit houdt in dat voor de verzilvering van een dozijn lepels en vorken 100 gram zilver wordt gebruikt, basis 100 wordt ook wel aangeduid als ‘zwaar verzilverd’. Keltum verzilverd haar bestek door het onder te dompelen in een bad waarbij langs elektrolytische weg zilver op het bestek wordt aangebracht, bovendien garandeert Keltum een constante verzilveringskwaliteit.

Los bestek en cassettes van andere merken

Is Haags Lofje van Keltum toch niet helemaal wat u zoekt? Dan hebben wij ook nog een uitgebreid aanbod aan bestekcassettes en los bestek van andere merken als Sola. Veel van de sets van Sola kenmerken zich door 18/10 edelmetaal verhouding. 18/10 bestek is erg bestand tegen corrosie en blijft hierdoor gedurende lange tijd mooi. Naast diverse cassettes verkopen wij ook los bestek, erg handig voor het aanvullen van uw bestaande set of als u simpelweg geen complete bestekset nodig heeft.
Verzilverd bestek nu te bestellen bij van ‘t Ende
  • Breed assortiment aan bestek en diverse besteksets bij van ’t Ende
  • Een moderne webshop met ouderwets goede service