opc_loader
Verzend- & levertijd De levertijd bedraagt ca. 1-3 werkdagen. Noot: door drukte, en maatregelen vanwege het coronavirus kan de levertijd momenteel oplopen tot ca. 4-6 werkdagen, voor vragen over de levertijd kunt u ons bellen op 0546-671444

Cassette Tango 9 persoons 90 delig

Artikelnr: KS018.90

Samenstelling: Cassette 9 persoons 90 delig

9 tafellepels
9 tafelvorken
9 tafelmessen
9 dessertlepels
9 dessertvorken
9 dessertmessen
1 aardappellepel
2 groentelepels
1 sauslepel
2 botermesjes
1 slavork
1 slaplepel
1 taartschep
9 koffielepels
9 taart-/kindervorkjes
9 theelepels

(Prijs excl. btw) 640,50
899,00 775,00 U bespaart: 14%
Luxe 100-delige cassettedoos

Webwinkel Keurmerk

Gratis verzending vanaf €60,-
30 dagen bedenktijd en eenvoudig retourneren
Ophalen in onze winkel in Den Ham is mogelijk
Veilig achteraf betalen tot 14 dagen na uw aankoop

Artikelnummers
EAN:
8710704204292
Levertijden
Levertijd:
Levertijd 3 tot 7 werkdagen
Beschrijving


Uitgevoerd in hoogwaardig edelstaal

Onderhoudstips bestek:

Handwas:
Na het gebruik het bestek onmiddellijk afwassen in heet water met een mild afwasmiddel. Daarna het bestek afspoelen in schoon lauw water en onmiddellijk afdrogen met een zachte doek. Gebruik nooit staalwol, schuurspons of andere schuurmiddelen.

Zowel de verzilverde als edelstalen bestekdelen van Keltum zijn geschikt voor de vaatwasmachine. Als u uw bestekdelen in de vaatwasser reinigt, moet u er rekening mee houden dat dit een wezenlijk aggressievere methode is dan het reinigen met de hand. Door het opvolgen van onderstaande aanbevelingen zal de aggressieve werking op het bestek worden beperkt.

Vaatwasser:
  1. Spoel het bestek vóór het plaatsen in de vaatwasser altijd goed af onder stromend water. Hierdoor kunt u het inwerken van zout- en zuurhoudende stoffen tegen gaan. 
  2. Meslemmet, lepelbak en vorkspiegel altijd naar boven richten, dus heften naar beneden richten, zodat het bestek beter gereinigd wordt en het spoelwater beter kan aflopen. 
  3. Identieke bestekdelen, bijvoorbeeld alleen messen, niet gebundeld in dezelfde bestekhouder plaatsen, maar mengen met lepels en vorken zodat een betere reiniging mogelijk wordt. Plaats messen bij voorkeur wel in een aparte bestekkorf zodat het snijgedeelte het ander bestek niet kan beschadigen. 
  4. Verzilverd bestek mag niet in aanmerking komen met roestvrijstaal en aluminium; dit kan vlekken veroorzaken op het zilver. Plaats bestek van andere materiaalsoorten in een aparte bestekkorf. 
  5. Aardappelschilmesjes, steakmessen en broodzagen met een kunststof of houten greep mogen niet tegelijkertijd met het bestek in de vaatwasser, ook niet in een aparte bestekkorf, aangezien er dan vliegroest kan optreden. 
  6. Wasmiddel en ontkalker overeenkomstig instructies doseren; gebruik alleen merkproducten. Houdt óók de machine in topconditie door deskundig onderhoud en regelmatige servicebeurten; e.e.a. overeenkomstig voorschriften van de fabrikant.

Direct na het beëindigen van het wasprogramma het bestek uit de machine nemen en droogwrijven. Meslemmeten controleren en eventueel achtergebleven resten direct verwijderen. Voor zover noodzakelijk met een goed (zilver)poetsmiddel behandelen.

Beoordelingen ()
Cassette Tango 9 persoons 90 delig heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Cassette Tango 9 persoons 90 delig


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items